Voor Frank van Boeckel zijn de volgende recensies op het web te vinden bij Google en bij telefoonboek.nl:

19 oktober 2023  Eva Z 
Ik kan Frank niet genoeg aanbevelen, hij is een zeer deskundige en toegewijde professional. Ik heb in het derde trimester van mijn zwangerschap drie behandelingen ondergaan en het heeft mij enorm geholpen met een goede nachtrust en een goede houding. Ik heb al een bezoek gepland voor mezelf en de baby na de geboorte, om ervoor te zorgen dat  we allebei goed in balans zijn.

20 juni 2023 Pauline  
Na jaren van een zeurende pijn in mijn onderrug bij Frank terecht gekomen en hij heeft mij er binnen 5 behandelingen vanaf geholpen. Frank is een prettige, rustige persoonlijkheid met veel ervaring. Hij gaf ook goede adviezen m.b.t. Medicatie gebruik en voeding. Ik zou iedereen die lichamelijke klachten heeft aan willen raden om eens naar een osteopaat te gaan alleen is het wel erg jammer dat het als alternatieve geneeswijze wordt gezien en niet als reguliere geneeskunde omdat er wel een prijskaartje aan hangt ( dit afhankelijk van hoe je verzekerd bent).

Maart 2023 Amarja K
Ik was 20 jaar geleden ook bij hem. Na heftige rugklachten. Het hielp heel goed. Wat de meeste indruk maakte was dat hij zei dat hij werkte aan het zelf helende vermogen van mijn lijf. En HET WERKTE. Nu ben ik bij hem omdat het herstel van mijn heup operatie heel lang duurt. Hij werkt veel aan mijn nek. Wat helpt bij het zekerder lopen. Ik heb weer hoop voor de toekomst en raad hem van harte aan

18 Februari 2023 Bianca G
Frank is een zeer deskundig en ervaren osteopaat. Betrouwbaar en integer. Ik kom al jaren een aantal keren per jaar bij hem en hij ondersteunt mij met mijn MS om zo sterk en soepel mogelijk te blijven. Dit heeft voor mij goed resultaat.

Februari 2023 Sanne
Na bijna 2 jaar long covid ten einde raad begonnen met osteopathie. Al na enkele behandelingen was verbetering duidelijk merkbaar. Er wordt de tijd voor je genomen en goed gekeken naar wat voor jou werkt.

Mei 2022
Ik heb in 2020 een ernstig verkeersongeval gehad en was er niet goed aan toe. Eerst op de IC gelegen, daarna de Trauma afdeling en volop revalidatie.
Tijdens de revalidatie had ik steeds het gevoel dat mijn hersenen een vergeten gebied was. Via een vriendin bij de Osteopaat Frank van Boeckel terecht gekomen en met zijn behandelingen ondersteunt hij mij heel goed, tijdens herstel van mijn hersenen en fysieke klachten.
Ik zou deze behandelingen bij niet aangeboren hersenletsel (NAH) en fysieke klachten zeker aanraden.
Erna de L.

maart 2022
Ervaren, zeer (des)kundig, integer en prettig mens. Goede uitleg en adviezen, ook wat betreft voeding. Consciëntieus.
Voel me enorm veel beter sinds hij me helpt vanwege problemen met ingewanden, verklevingen en een auto-immuunaandoening.
BM K.

augustus 2020
Een wat ouder wordend lichaam kan soms wat "herstelwerkzaamheden" gebruiken. Zelf heb ik mogen ontdekken, dat de behandelingen van de osteopaat zeker het verschil kunnen maken. De vakkundigheid, de empathie en de rust die Frank uitstraalt, maken dat je je volledig kunt overgeven aan de behandeling. De uitleg, inzake de ingezette behandeling, wordt op een fijne manier besproken. Verbazingwekkend is het resultaat. Daarbij komt dat de rustige omgeving van de praktijk ertoe bijdraagt dat je je graag voor "onderhoud " weer meldt!  Wil P.

februari 2020
Een echte vakman in hart en nieren met passie voor de osteopathie, zijn zorgvuldige aandacht voor lichaam en geest met afgestemde leefstijladviezen, zijn zachte technieken, maar toch ook stevig waar nodig, doen mij bij elke klacht weer terugkomen bij Frank.
-Elizabeth

september 2018
Frank is een zeer kundige osteopaat die mij erg goed geholpen heeft. Buiten het feit dat hij mijn problemen heeft opgelost is hij persoonlijk en luistert hij naar je. Ik snap heel goed dat deze osteopaat zo ontzettend druk is. Harm K.

augustus 2018
Frank heeft mij geholpen om van hoofdpijn en vermoeidheid af te komen.
ik was nog niet bekend met osteopathie, maar ben helemaal om.
Rustig, professioneel en betrokken zijn zeker woorden die bij Frank passen. Alexander W.

18 mei 2018
Al een paar jaar had ik last van regelmatig terugkerende tennisarmen, tot ik bij Frank terechtkwam. Eerst dacht ik dat de behandeling niet geholpen had, maar de volgende dag stroomde de pijn vanuit mijn nek, door mijn armen, via mijn handen naar buiten en is sindsdien niet meer teruggekomen. Een zéér bijzondere ervaring!

21 maart 2018
Omdat ik via de reguliere geneeskunde niet van mijn PDS (maagdarm) klachten af kwam ben ik via internet terecht gekomen bij osteopaat Frank van Boeckel. Frank is een vriendelijke en vakkundige man die mij eerlijk vertelde dat hij mij wel van mijn klachten kon afhelpen maar daar deze al zo lang aanwezig waren zou dit wel wat tijd en behandelingen in beslag nemen. Het proces verliep precies zoals Frank had voorspeld. Ik ben nu ruim 5 weken klachtenvrij en het is een verademing. Dank je wel Frank.
Thea B.

13 juli 2017
Maanden kon ik niet lopen of mij omdraaien in bed vanwege lage rugpijn en kramp in de billen. Fysiotherapie, pijnpoli, pijnstillers geen resultaat. Tot mijn dochter zei: "heb je al eens aan osteopaat gedacht?" Zo kwam ik bij Frank van Boeckel. Een aimabele man, hij luistert, vraagt door en past daar de behandeling op aan in een aangename omgeving. Na de tweede behandeling was er al een duidelijke verbetering en nu, na de zesde heb ik voorlopig afscheid genomen van Frank. Ik kan mij weer vrij bewegen. Een verademing. Ans van den Velden - Verkerk

26 mei 2016
Huisarts en fysiotherapeut geconsulteerd voor pijn in mijn voet. Speciale zooltjes aangemeten. Niet tot nauwelijks verbetering. Nu, na twee behandelingen van Frank, voel ik al verbetering: minder pijn en ik kan beter lopen. S.

26 mei 2016
Vier weken na mijn zware hersenschudding eerder achteruitgang dan herstel. Bij Frank terechtgekomen. Ik ben heel erg blij met hem! Geen valse verwachtingen maar rustige behandelingen waarbij ik na elke behandeling weer opknapte. Ik keek elke keer weer uit naar de volgende behandeling. Na 5 keer voor een groot deel hersteld. Ik ben blij! Saskia

7 oktober 2015
Ik had al jaren veel nekklachten en daardoor veel hoofdpijn. Ben al in allerlei behandelingen geweest, maar niets hielp. Na drie behandelingen bij Frank zijn de klachten tot mijn eigen verbazing zo goed als verdwenen! De behandeling zelf was heel relaxed en pijnloos. Zeker een aanrader dus!

1 juni 2015
mijn nek en rechterschouder zaten helemaal vast, na een aantal behandelingen was er verbetering merkbaar. er gaan nu dagen voorbij dat ik er niet meer aan denk. ben enorm blij met het resultaat en blijf terug komen voor onderhoud. tot ziens in augustus frank! groet, annemarie.

17 april 2015
Erg fijne osteopaat. Frank heeft me onlangs van klachten afgeholpen waarvan ik dacht dat ze niet zo maar te fiksen zouden zijn. Hij geeft me daarnaast goed advies over mijn bewegingsapparaat. De behandelingen zijn sinds vandaag afgelopen, maar ik kom zeker terug voor 'onderhoud'.

1 februari 2015
Dankzij zijn effectieve behandelingen heeft osteopaat Frank van Boeckel mij van veel klachten afgeholpen waarvoor ik eerder, zonder bevredigend resultaat, bij meerdere specialisten en ziekenhuizen geweest ben. Frank luistert goed en behandelt doelgericht, prettig en pijnloos in een rustgevende ruimte. Mijn mobiliteit is enorm verbetert en met 'onderhouds'-behandelingen bij Frank van Boeckel hoop ik dat zo te houden!

3 januari 2015
Van Boeckel is een vakman, die steeds kijkt naar het grote verband achter de klacht. Een man met een scherpe intuïtie, die adviezen geeft waar je in het dagelijks leven iets aan hebt. Al jaren kom ik bij Franck van Boeckel en blijf dit ook doen, al is het alleen maar voor een "onderhoudsbeurt".

28 november 2012
Ik ben vanaf september 2012 onder behandeling van osteopaat F.G.J. van Boeckel in Amstelveen en ik ben er buitengewoon positief over. De behandelingen ervaar ik als heel plezierig en de adviezen als buitengewoon nuttig en leerzaam. Op dit moment ben ik nog niet uitbehandeld, maar nu al wil ik mijn waardering over hem uitspreken. Dank je Frank. Met vriendelijke groet, Truus

6 maart 2012
Uitstekende osteopaat die alle tijd en ruimte geeft om de klachten te bespreken. Plezierige behandelaar in een open sfeer. Ik kom hier al jaren met plezier en met resultaat.

11 januari 2012
Al jaren ervaar ik de behandelingen van DEZE osteopaat als zeer positief. We zeggen dan een kleine tune-up/revisiebeurt, en ik funcioneer weer heerlijk soepel. dank aan F van B groet van JaapW

1 april 2011
Geweldig, ik kom al jaren bij hem en ben ontzettend blij en functioneer veel beter, onder zijn behandelingen.